Få en rådgivning af en konsulent på dit projekt

CN3 tilbyder konsulenter som bistår dit projekt under hele den ønskede fase

Digitalt byggeri

Konsulenten Mikkel

Mikkel er en af vores dygtige konsulenter som arbejder for HSS

Et eksempel på dette er Vordingborg Havn som i 2015 øgede kapaciteten af den eksisterende Vesthavn med et nyt kajanlæg og et nyt større og dybere havnebassin.

I forbindelse med udvidelsen af Vordingborg Havn, har CN3 bistået entreprenøren med mængdeverificering for samtlige træ-, stål-, og betonkonstruktioner, samt for uddybnings- og opfyldningsarbejdet.

På projektet sikrede vi sammen med entreprenøren bygbarheden forud for produktionen ved hjælp af grundig granskning og afklaring af designet. Dette blev sikret med en komplet udviklet produktionsmodel med en høj detaljegrad, altså en digital model som fremstår præcis som projektets endelige  resultat. Inklusiv de tilstødende elementer som skal udføres, for at få et komplet billede af projektet så der ikke opstår uforudsete hændelser der forsinker eller fordyrer projektet.

Samtidig har den detaljerede produktionsmodel dannet grundlag for produktionstegninger for de mere komplicerede ståldele og betonelementer, herunder klippe- og bukkelister, samt specificering og monteringsguide af armeringskurve.

Undervejs i projektet blev de udførte konstruktioner indmålt og analyseret