Projekbeskrivelse

Bæredygtigtbyggeri

CREE Denmark udfører det nye bæredygtige byggeri i Værløse: Kollekollevej 39. Det unikke ved den fremtidige bolig/kontor bygning er det østrigske byggesystem CREE der benytter en kombination af limtræ og beton i præfabrikerede facade- og dækmoduler. Systemet tillader en hurtig opførelse og lukning af huset og et meget lavere CO2-aftryk end f.eks. betonbyggeri. Projektet Kollekollevej vil give rnyt liv i byen med nye lejligheder og kontofaciliteter.

Design- og systemudvikling for digital fabrikation

CN3 bistod med udvikling af designet fra skitse til hovedprojekt. Gennem en holistisk designproces, der tilgodeså en optimering af byggesystemet og dets komponenter, udarbejdede CN3 en detaljeret 3D produktionsmodel, som danner grundlag for digital fabrikation af bygningens elementer.

Modellen er løbende blevet brugt til 3D visualiseringer og til udarbejdelse af tegninger til myndighedsprojektet, og er således et cutting-edge eksempel på nedbrydning af traditionelle faggrænser og arbejde på tværs af værdikæden, der skaber værdi for bygherre gennem et velplanlagt og gennemdesignet byggeri.

Læs mere om hvordan vi optimerer et byggeri ved hjælp af VDC værktøjer.

REFERENCEDATA
BYGHERRE: Kollekollevej ApS
ARKITEKT: Tue Elskaer
INGENIØR: MOE / CN3
ENTREPRENØR: CREE Denmark
FASE: Projektering

YDELSER
3D projektering
Façade detailprojektering
Projektoptimering
Visualisering